Kötet Haj Klipek, Gyökér Klipek a Haj Mennyisége, Haj Kötet Klipek Root Klip, a hajhagymák Bolyhos Nem Fáj A Hajam (Rózsaszín)

Kötet Haj Klipek, Gyökér Klipek a Haj Mennyisége, Haj Kötet Klipek Root Klip, a hajhagymák Bolyhos Nem Fáj A Hajam (Rózsaszín)

HUF 4914.00

Az összeg

【Kötet Haj Klipek Anyag 】Kötet Haj Klipek készült műanyag.Üreges ki felület, hosszú haj, fogak design, ragacsos a hajad cég, nem könnyű leesni, nem húz az érzés, pedig nem fájt a fejbőr. 【Gyors Haj Curling】A Haj Gyökere Kötet Klipek a gyökerek összecsavarható nélkül hajsütő vas, segítsen létrehozni divatos haja göndör, de gyorsan stílus, kialakítása, hogy több bájos. 【Tervezési Koncepció】Haj roller tárat fogad el, de kialakítása, amely könnyen használható, valamint illik a haj határozottan.A rugalmas tavaszi kényelmes, hogy nyissa ki, majd csukja be, majd könnyű forma, bolyhos frufru vagy göndör. 【Elegáns, Praktikus】minden hajtípusra Alkalmas, könnyen kezelhető, illetve létrehozhat sok különböző típusú göndör fürtök.Szép divat haj egyedül. 【Könnyű, Könnyen hordozható】Haj kötet a klipek könnyen hordozható, tárolására, alkalmas utazás vagy nyaralás, nem fogják növelni a cipeli a terhet, add, hogy egy bolyhos frizura bármikor.Természetes Bolyhos hajcsat , Lusta DIY Stílus Curling Eszközök, Haj Gyökerei Önálló Fogást Haj Klipek Funkció : 1.Könnyen használható,nem ragadt a haja, mint a többi haj görgők tenni. 2.Nem kell extra klipek,csatolt de klipek segít tartani a haja is. 3.Nem hő szükséges,nem fog fájni, vagy kárt haj, szemben azokkal, hajcsavarót.Műszaki adatok : Név : Volumen Haj Klipek Szín : Rózsaszín,Lila,Rózsa Vörös,Fekete,Kék Termék Tartalma : 5 db * Volumen Haj Klipek Megjegyzés : 1.Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy kis hiba 1-3mm. 2.Mivel a különböző állásfoglalások a számítógép-monitorok.Előfordulhat, hogy a képek nem tükrözik a tényleges színe a elemet.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Műanyag Hatalom Klipek, 5-ct. Csomag
  • Új

Műanyag Hatalom Klipek, 5-ct. Csomag

HUF 1.00

Erős, hatalmas klipek fogd erősen.Nagy tömítő nyitott zacskó rágcsálnivalót, hogy tartsa a frissesség, vagy tartja halom papír együtt.Ideális a konyha, kamra, iroda, kézműves